Sessa Hansen

De siste dagene

 • Publisert: 14.03.2014, 21:37
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • Hei, nå har det gått noen dager og jeg har ikke hatt tid. Unnskyldinger, unnskyldninger. Men samma det! Har nå lagt om på noen rutiner hjemme som har gjort at bloggen ble satt sist! Nå skal jeg klare å få langt inn tid igjen til dette! Da det å blogge i seg selv ikke tar mer enn 5-10 minuttmeg bildene er det som tar tid. Skal få lagt bedre opp til dette fremover. (Ny header vil også snart komme) Jeg kan opplyse dere om at jeg har stripet håret mitt! Det gjorde jeg på Tirsdag! Lørdag som var klippet jeg meg.. Utrolig kort men det er til det beste for håret mitt også bruker jeg jo extentions. Jeg var også på Råholdt på treningssenteret der og hadde tidenes økt i går! Så det er det jeg har gjort de siste dagene.


  Som dere kan se er håret blitt kort (dette er etter klipp) men enda er det lengre noen steder og kortere andre. Har slitt det helt ut da jeg ikke har klippet meg på et år. Valgte fortsatt bare å ta tuppene, kanskje ikke det smarteste valget jeg har tatt men ja. Håret skulle nå stripes. Dette så jo mer eller mindre grønt ut med grå toner så ble godt å bli kvitt det og ettervekst! (tirsdag) 

  Etter dette har jeg gått til anskaffelse av noen klær. Treningstights fra gina kr 299 og topp fra gina 99. (Tirsdag) 


     

  Meg på bussen hjem fra Vida fitness på råholdt (onsdag). Veldig fornøyd med den dagens økt. I går tilbrakte jeg meste parten av dagen min i sengen. Sov en del og i dag har jeg vært på kino å sett need for speed. Elsker jo bilfilmer så selvom det ikke er den beste jeg har sett passa den jo bra inn og jeg likte den. 

   

  Kos dere videre i dag folkens! 

   

 • Publisert: 14.03.2014, 21:37
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits