Sessa Hansen

Dagen i dag

 • Publisert: 27.10.2014, 19:44
 • Kategori: Kost, Helse & Trening
 • Hei

  Ja, som dere ser har jeg fått skaffet meg nytt design. Jeg ønsket meg noe enklere som ikke hadde noen spesiell farge så det å kunne lage header som passet skulle bli enklere. Jeg skal ikke ha den headeren jeg har nå, den er bare midlertidig. Men hvertfall dagen i dag! I dag har jeg vært på skolen og så dro jeg litt før grunet at jeg skulle til min første time med akupunktur. Jeg skal få behandelinger med akupunktur gjevnlig nå sånn ca en gang i uken en stund fremover grunnet at jeg sliter med migrene. Dette kan hjelpe til å løsne på stive muskler og roe nærvene mine. Jeg fikk også vite at jeg var "vindskjeiv" sånn på godt eidsvollsk haha. Altså jeg er skakk kan man si. Det ene benet mitt er lengre enn det andre og det kunne man se på skuldrene mine og beina da såklart. Så etter behandelingen var jeg kanskje slapp og kjenner jeg er litt kvalm og sliten men har noen mattelekser å gjøre så får vel gjøre de så kan jeg legge meg med god samvittighet. 

  De hvite er nålene som blir brukt. Absolutt ikke vondt, du kjenner det ikke en gang. Så også ganske sliten ut her haha. Jeg sovnet under behandelingen også så det var toppers. Behandelingen var på Din Klinikk på Råholt utført av Geir Eriksen. Jeg lå med akupunktur nålene i ca 1 time og følte ikke at jeg hadde så vondt når jeg gikk som når jeg kom! 

   

 • Publisert: 27.10.2014, 19:44
 • Kategori: Kost, Helse & Trening
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Christian Lystad

  27.10.2014 kl.21:16

  Hei Sessa så fine bilder

  har du hatt en fin helg?

  Camilla

  29.10.2014 kl.20:27

  Jøss, jeg sliter også mye med migrene. Kanskje jeg skal prøve akupunktur jeg også, hvis det hjelper!

  Ville bare si at jeg leste artikkelen om deg på seher.no og ble veldig rørt! Det er modig og beundringsverdig at du står frem med historien din. Veldig vakker er du også, med fødselsmerket ditt. Stå på!

  Maria

  30.10.2014 kl.16:55

  Hei! Du burde lese dette blogglinnlegget av Ida Wulff, hvis du ikke allederde har gjort det, hehe. Jeg har ikke testet produktene selv, men virker veldig overbevisende, ettersom sminkørene klarer å dekke over en mann som har tattoveringer fra topp til tå:)

  Her er linken: http://idawulff.blogg.no/1414408353_27102014.html

  Skriv en ny kommentar

  hits