Sessa Hansen

10 "FUN" facts om meg

 • Publisert: 06.09.2015, 16:12
 • Kategori: Meg
 • Heihei, tenkte å nok en gang oppdatere dere litt mer på meg så dere kan bli litt mer kjent med meg som person. Det er jo kanskje litt mer moro å lese bloggen om dere kanskje kan tenke dere bakgrunnen for innleggene eller kjenner dere igjen kanskje i noe av det jeg skriver her.

   

  1.  "legger meg tidlig hver dag" 

  Hahha, ehh. Nei. Jeg prøver, eller jeg er i seng i grei tid men sløser bort hvertfall 1 time på å sjekke alle og da mener jeg alle sosiale medier før jeg sovner slik at jeg er sikker på at det ikke er noe jeg har gått glipp av i løpet av dagen.

  2. Liker jeg jobbe?..

  Ja faktisk. Men jeg er såpass ærlig at jeg sier det som det er. Jeg er veldig sær når det kommer til jobb. Så jeg tror ikke jeg hadde vært så fornøyd om jeg jobbet et annet sted. Jeg trives godt der jeg er og som første jobben min kunne jeg ikke tenkt meg noe annet.

   

  3. Når jeg trener trener jeg...

  Så og si alltid ben og rumpe eller mage jeg liker best og trene og det skyldes vel kanskje litt at jeg prøver holde det i litt god form da. 

  4. Jeg er veldig glad i ...

  Grillmat, kunne spist det sikkert hver dag! Elsker grillmat, så hvis jeg blir bedt på ordentlig grillings sååå da kommer jeg. Men burde jo egn ikke spise det så ofte som jeg egn kanskje ønsker da..heh  5. Jeg har aldri...

  Tid. Nå for tiden har jeg aldri tid til å vike vekk fra skjemaet mitt. Dags skjema. Så det er jo litt slitsomt men benytter meg jo av helgene mine til å slappe av når jeg har muligheten. Men ja nei skjer jo noe stort sett hele tiden da også. 

  6.I vennegjengen min er jeg den..

  Antagelig den med flest på trynet ideer og dårlig humor folk egn bare ler av fordi den til tider kan være patetisk. Men tror kanskje jeg noen ganger kan komme med noen gode ideer også og jeg elsker og planlegge ting som skal skje i fjern framtid så det er noe jeg antar jeg er flink til med venninnene mine.   

   

  7. Om jeg shopper ofte..

  Nei bare den første uka etter lønning tar jeg meg en tur på jessheim men da blir jo en del av pengene borte og restene blir brukt på mat.. Typisk nok.

  8.Veldig avhengig av....

  Kjæresten.. Ups. Hah de som har en kjæreste de er veldig glad i kjenner seg nok igjen. Jeg har denne helgen ikke vært på lang nær like mye med han som jeg pleier og merker det er uvant og kjenner jeg kanskje også har kjedet meg litt denne helgen noe jeg ikke har gjort på en stund. Men det positive er jo at det sies jo at det skal være sundt å kjede seg

   

  .

   

  9. Noe jeg får beskjed om at jeg er flink til..

  Jeg har vel fått beskjed om at jeg kan snakke for meg. Jeg har alltid et svar på det meste og snakker ofte rett fra leveren. Hvis jeg sier noe som kan oppfattes som frekt eller slemt er det fordi jeg forteller min innerste og ekte mening men det er som regel godt ment som en liten tankevekker.

  10. Hvem er jeg egentlig?

  Jeg er jo egentlig med navn og alt Ann-Cecilie Leonsen Hansen. Men har siden jeg var liten blitt kalt Sessa og derfor bruker jeg Sessa Hansen i alle sammenhenger utenom skolen. Jeg trives best med det. Jeg jobber, trener går på skolen og er alltid opptatt så og si når jeg har fri fra dette med andre ting. Jeg elsker sminke, mote og alt som kan forbindes med sosiale medier og inspo. Min favoritt app er weheartit. Jeg er generelt i godt humør men kan være ordentlig gretten når jeg er trøtt noe jeg er ofte.    

 • Publisert: 06.09.2015, 16:12
 • Kategori: Meg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Annika

  06.09.2015 kl.16:14

  Så pen du er!

  Christian Lystad

  06.09.2015 kl.21:12

  Hei Sessa så fine bilder av deg

  du er en pen jente

  så fint antrekk du har på deg

  det kledde du da

  Skriv en ny kommentar

  hits