Sessa Hansen

I motbakker går det oppover

 • Publisert: 03.11.2015, 11:43
 • Kategori: Meg
 • Hei, nå er det en god stund siden jeg har latt høre fra meg. Det har vært diverse grunner til dette. Mye personlig jeg ikke har så stort ønske om å dele på bloggen min ennå. Mener at min blogg ikke skal omhandle mere vondt eller sårt. Så har derfor valgt inntil videre å la dette ligge. Jeg tok meg en god pause, prøvde fokusere på det viktige i livet og komme meg på bena og har jo forsåvidt klart det med noen modifikasjoner. Nå skal jeg starte opp igjen. Dette mest fordi jeg har en del ønsker med bloggeN. Nye ideer og en type plan. Jeg skal bruke bloggen min for det den er verdt og starte opp igjen så godt jeg kan. Det er mye arbeide men jeg føler at nå har jeg litt kapasitet til det så det skal ordne seg. 

  Litt nytt som har skjedd og vil skje.
  Jeg kommer nok ikke til å stadig dukke opp med masse nytt på mote eller innrednings fronten. Det skyldes at jeg av skolemessige årsaker måtte si opp jobben min på studioåttien. Jeg ville fokusere mer på skolen. Ta meg litt tid til det i andre klasse og ha mer mulighet til å fokusere på trening og helsa mi. Så det var et litt vanskelig valg, kjente det godt også siden jeg nå sitter uten noen form for inntekt og når du har vært vandt til å jobbe og å få penger er det veldig uvandt å plutselig ikke få noen ting. Men jeg er ganske sikker på at jeg vil klare meg og at det vil gå greit. 
  Det som også vil skje her er vel at jeg oppdaterer ettersom det skjer noe, jeg skal ikke kjede dere med hva jeg har gjort hver dag om det er noe jeg føler jeg ikke trenger å dele. Hvis det ikke er interessant da eller jeg tror det er det haha.   Det vil også fortsatt komme en del mobilbilder, da jeg er veldig flink til å ta bilder av alt jeg driver med med telefonen men haha fortsatt ikke verdens beste kvalitet men skal selvfølgelig prøve meg på å ha flere bilder tatt med speilrefleksen min. 

   

 • Publisert: 03.11.2015, 11:43
 • Kategori: Meg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits