Sessa Hansen

Trenger gode råd og tips

 • Publisert: 09.11.2015, 18:08
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • Hei! Jeg trenger nå litt hjelp fra nær og fjern! Jeg er på jakt etter den beste makeupen som kan kjøpes for penger. Neida eller joda. Jeg leter etter gode tips når det kommer til makeup og alt som har med hud å gjøre. Jeg leter etter gode rense produkter som kan anbefales på det sterkeste og som kan hjelpe til med både å rense huden og å etterlate en fin glød. Jeg er også på jakt etter sminken dere kan anbefale meg. Merke, hva den gjør og diverse. Når jeg snakker om makeup så kan dere nevne alt. Både for hud, øyebryn, øyne og lepper og alt som dere syntes er bra. Har dere en link til et bra produkt kan dere også slenge med den! 
  Hvis dere også har noen gode tips på hår, som gode hårprodukter som både holder håret friskt men også beskytter og gir glans og liv så kom også med det!    

  Takk på forhånd for alle kommentarer. De kommer til stor nytte!!

  Bildet er funnet ved søket av: "makeup" på google. 

 • Publisert: 09.11.2015, 18:08
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Gladbarn

  09.11.2015 kl.18:43

  Maybelline Lash Sensational

  janice

  09.11.2015 kl.19:28

  makeup tips og slikt handler mye om smak og behag. tror det eneste tipset jeg kan komme med er å finne noe som du syns passer deg mest

  Anonym

  09.11.2015 kl.21:24

  Ansiktskrem, Rensekrem og Ansiktsmaske fra Mary Kay. De er kjempebra💗

  Emilie

  09.11.2015 kl.23:54

  Jeg bruker en primer fra KICKS sitt nye merke og den heter "mattifying primer" og den er utrolig god!! Ikke så ille i pris heller, tror den koster litt under 200kr! Jeg bruker en foundation fra L'Oréal som heter True Match super-blendable og den er utrolig god!! Den legger seg veldig lett på huden og etterlater huden myk og dekker samtidig veldig bra. Tror den koster 190kr ellerno. Jeg er egt ikke noe fan av "billigmerker" men denne er bare helt super!!! Forresten; fargen N5SAND er utrolig fin.

  Jeg bruker også sjokoladepudderet fra Too Faced i den mørkeste fargen. Har ikke noe annet å si om dette pudderet utenom at jeg ELSKER DET!! Lukter godt, smaker godt, ser utrolig bra uten at man blir oransj osv, hva er vel bedre enn det💁🏼

  Til øyenbryn bruker jeg et pudder fra Anastasia i fargen Chocolate, og den anbefales på det sterkeste!

  👸🏼håper du likte tipsene mine

  - Emilie

  Skriv en ny kommentar

  hits