Sessa Hansen

Julekalender og juleønsker

 • Publisert: 03.12.2015, 14:19
 • Kategori: Hverdag
 • Heihei, i dag har vært en slapp dag. Jeg ble, med den flaksen jeg har.. Syk i går med et par ordentlig hovne mandler. Takket være min kjære mamma så ordnes det opp i ganske fort! Hennes ingefær og honning drikk er super og kan virkelig anbefales på det sterkeste. Hadde så vondt tirsdag og i går men i dag begynner det å gå over. 

  I min julekalender er det ikke sjokolade eller gaver men flax lodd! Haha jeg er ganske optimist når det kommer til sånne ting og håper i det lengste på at jeg kan vinne store summer på disse papir lappene men det får tiden vise. Inntil videre har jeg ikke vunnet en krone men vi er jo fortsatt bare på 3 desember så har en del dager til å gå på. Kan bli morro å se. Jeg syntes egn det er en veldig fin julekalender da det på en måte kan være en så stor gave der at, den egn ikke regnes som en gjennomsnitlig julekalender. Kan jo vinne 10.000 og det hadde ikke vært så aller verst sånn egentlig. 


   har super kvalitet på kameraet nå. haha. Neida har planer om å ordne opp i det i dag, når pappa kommer hjem

  Nå sitter jeg ved pcen og jobber med oppgaver og når det blir for mye tar jeg noe pauser og noterer ned noen juleønsker jeg har. Har stort sett ikke hatt tid til det og det begynner vel å bli i seneste laget men jeg prøver nå selvom jeg da. Blir mye interiør ting og sminke i år. Stort sett bare det jeg ønsker meg. Tenker egentlig det er greit sånn sett å ønske seg hvis man skriver opp fulle navn og pris så kan vel det være en gave lett å få tak i. Om de ikke er fyr dyre, hehe. Fordi hallo alle har noen ordentlig dyre ønsker som er alt for mye å be om men det er bare så morro å se ansiktet til mamma og pappa når jeg leverer den ahah. Uff jaja sånn er det.. Nå skal jeg gjøre meg asjour med noen oppgaver som må innleveres så jeg slipper tenke mer på det! 

 • Publisert: 03.12.2015, 14:19
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits