Sessa Hansen

Tan in a can

 • Publisert: 14.12.2015, 20:02
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • Vinteren er for meg et lite mareritt. Det er mørkt stort sett store deler av dagen og ikke noe sollys som kan gi deg d-vitaminer eller en herlig frisk brunfarge. Om vinteren føler jeg meg ganske sliten og grå og føler ofte jeg ser litt syk ut. Legger på sminke men føler til og med det er vanskelig når det blir så utrolig lyse farger i sminken. Ser egentlig hvit ut. Derfor gikk jeg nå til anskaffelse av den veldig populære og sterkt anbefalte Sunspa tan in a can i fargen chocolate.

  Jeg har aldri før vært noen særlig fan av selvbruning. Hverken kremer, spray eller mousse. Men jeg har nå tatt motet til meg for å prøve siden alle som har anbefalt den sier den skal virke veldig naturlig og se naturlig ut på huden. Jeg har nå fått den og prøvd den med først en påføring og så en til for å gjevne ut når det første laget tørket. Jeg syntes sprayen dekket godt og ble ingen skjolder som jeg kan se. Fargen tror jeg rett og slett varierer ettersom hvordan hudtype man har. Jeg pleier lett å bli brun om sommeren men var litt mer vanskelig for fargen å sette seg i huden min. 

  Nå har jeg jo bare prøvd en gang da, og tenker å følge rådet som ble gitt under beskrivelsen. Å påføre dagen etter for en dypere farge. Noe jeg skal. Jeg vil jo ha et godt resultat men vet ikke om jeg orker drive med dette hver uke. Skal hvertfall sørge for en litt solbrun jul og frisk myk hud! Så hvis du er intr i litt glød om vinteren er denne virkelig å anbefale. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Anbefalte instrukser:

  ♥ Påfør fuktighetskrem på ankler, føtter, albuer, hender og andre tørre steder på kroppen før du starter.

  ♥ Hvis du skal spraye ansiktet, påfør fuktighetskrem der også.

  ♥ Spray i sirkulære bevegelser med 20-30 cm avstand

  ♥ For et helt sikkert resultat uten skjolder, bruk selvbruning hansken og dra forsiktig over området du har sprayet for å gjevne helt ut.

  ♥ La tørke og påfør ett lag til etter det første har tørket for mest perfekt resultat.

  ♥ Påfør gjerne dagen etter for et dypere farge resultat.

 • Publisert: 14.12.2015, 20:02
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Linda Taylor

  14.12.2015 kl.20:08

  Aldri prøvd faktisk.

  Ha en fin kveld <3

  Therese

  14.12.2015 kl.20:23

  Har akkurat det samme problemet, føler ikke sminken blir noe fin når jeg er så blek.. ;)

  lisarorvik

  14.12.2015 kl.20:23

  Å jeg elsker den, kjempe fine tips :)

  Skriv en ny kommentar

  hits