Sessa Hansen

Håret "mitt"

 • Publisert: 20.11.2014, 16:13
 • Kategori: Hår og Styling
 • Heihei

  Hahaha, når jeg leser overskriften på dagens innlegg må jeg nesten le litt. I dag hadde jeg planer om å fortelle litt om håret mitt og slikt og det er jo en grunn til at jeg har satt det med "mitt". Det er fordi jeg bruker hair exstensions, som gjør at i prinsippet så er jo ikke alt dette håret mitt ahaha. Jeg klippet meg i 9 klasse og jeg klippet meg veldig kort og det var fint da men ikke nå.. Jeg ønsket meg plutselig lengre hår i slutten av 9 begynnelsen på 10 klasse og jeg ble introdusert for exstentions. Jeg fikk da noe bare for å prøve, noe slitt som ikke var så dyrt men har etter mitt første sett hatt to til med det jeg har nå. Jeg har egentlig siden da brukt det. Håret mitt vokser veldig sakte også i tilegg hjelper det jo egentlig ikke å ha i exstentions fordi det sliter håret en del. Men jeg har nå valgt det ... Siden jeg er så glad i langt hår. Jeg har også farget håret mitt en del ganger som også har gjort at det har blitt dårlig og vokser saktere. 

  Men nå er jeg veldig fornøyd med fargen jeg har og vil nok ha den en god stund. Og også det hairexstensionsen jeg har nå. Det fikk jeg i slutten av sommeren begynnelsen på høsten og har siden da krøllet det en del ganger og også rettet det og flettet det og vet ikke hva. Dette sliter jo på håret da exstensions ikke får den samme fuktigheten og pleien og blir fort tørt og krusete. Så viktigheten i å kunne kure det eller bruke rikelig med balsam når du vasker det er viktig! Jeg bruker gjerne litt ekstra balsam og lar det sitte i litt før jeg vasker det ut. Og når jeg tørker det bruker jeg varmebeskyttende spray og etterpå olje. Dette for å gi det litt glans og for å samle alle hårene.   Man kan jo selvfølgelig se at det begynner å bli litt slitt men jeg velger å bruke det til det er så slitent at det bare floker seg omtrent. Det er jo litt dyrt så derfor må man jo bruke det så lenge man kan og ta godt vare på det så kan det vare alt fra 6 måneder- 8 og kanskje et år.   Og uten exstensions ser håret mitt slik ut! Jeg kunne sikkert ha gått uten exstensions uten problemer siden jeg er egentlig ganske så fornøyd med håret og hårfargen min men så har jeg alltid egentlig likt best langt hår og som liten ville jeg aldri klippe meg så kan nok hende noe av det henger igjen men det er jo litt vitsen med ungdomstiden. Jeg gjorde noe dumt ved å klippe meg og gjorde noe dumt når jeg farget håret mitt platina blondt. Haha, sånne feil man sitter nå og ser tilbake på og ler av! 


   Jeg er buker at "clip-on" exstensions og dette er slik de ser ut. Disse bruker du for å feste hairexstesionset til ditt eget hår. Får se en gang i fremtiden om jeg lager en video hvor jeg kan forklare litt og vise litt å legge ut på bloggen. 

  Så kommer enkelt og greit min rutine på hvordan jeg holder håret mitt så sunt og friskt som mulig. 


  Hårbørsten min, tangle teezer som er med på skolen og egentlig over alt. Hahha  Når det kommer til shampoo og balsam så er det ikke noe hokkus pokkus. Jeg bruker det jeg er fornøyd med og har bare to eller tre ganger hatt råd eller giddi å kjøpt noe dyr frisør shampoo og balsam. Jeg kan heller legge litt ekstra penger i en hårkur, siden det tar jeg kun en gang i måneden. 

  Link til siden hvor jeg bestiller mine exstensions : Locks & Bonds


 • Publisert: 20.11.2014, 16:13
 • Kategori: Hår og Styling
 • 4 kommentarer
 • hits