Sessa Hansen

Through My Phone

 • Publisert: 24.07.2015, 02:43
 • Kategori: Meg
 • Lenge siden forrige oppdatering, det har ikke skjedd så mye spennende å fortelle om men nå er det noen småting som kanskje skal skje fremover også vil det komme mer om det. Lengter ennå etter å få den store bølgen av inspirasjon. Men ennå har ikke den vist noen tegn til å ha kommet. Jeg legger enkelt og greit med noen bilder fra min telefon for å oppdatere litt. Også håper jeg på at det vil komme flere interessante ting på bloggen i løpet av nærmeste fremtid.

 • Publisert: 24.07.2015, 02:43
 • Kategori: Meg
 • 1 kommentarer
 • French nails

 • Publisert: 11.07.2015, 17:48
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • Her kommer et lite skjønnhetstips når det kommer til å lage fransk manekyr! Blir ofte brukt av meg selv siden jeg ikke tar meg råd til å sette på gelenegler og falske neiler da de også skader dine egne. Jeg bruke bare noe så enkelt som hvit neglelakk og en klar lys eller klar rosa neglelakk, en liten pensel. Dette kan da være en liten malerpensel. En liten skål eller et eggeglass med litt neglelakkfjerner! Her handler det om å være litt stødig på hånden også da oppi det hele. Du bruker den hvite neglelakken og lakker ett eller to strøk helt ytterst på neglene dine. Hvor mye du velger å pensle hvitt velger du selv om du tar litt lengre ned enn der neglen din egentlig stopper på fingeren eller om du tar likt. Har du korte negler kan det lønne seg å ta litt nedenfor. Så stikker du malerpenslen eller den penslen du har nedi glasset/eggeglasset med litt neglelakkfjerner oppi og forsiktig drar vekk de ugjevne linjene nederst under der du har stoppet å lakke hvitt på neglen din. Dette gjør du da på alle neglene og når det er gjort kan du legge på et klart lag oppå får å få glans. Det lønner seg å la neglelakken tørke mellom hver ting du gjør. Da blir det penere!

  Håper dere likte et lite innslag med et mye brukt triks av meg!

  (Innlegget er ganske fort skrevet og bildene er tatt litt sånn i farta så beklager skrivefeil og eller dårlig kvalitet, hehe.)

   

 • Publisert: 11.07.2015, 17:48
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • 3 kommentarer
 • 5 drømmer denne sommeren

 • Publisert: 07.07.2015, 20:02
 • Kategori: Inspirasjon
 • Jeg tenkte å kanskje få tankene på andre ting og lage et innlegg på bloggen som kan fortelle litt om drømmene mine og ønskene mine denne sommeren. Etter å ha satt meg ned å begynt å jobbe med de 5 tingene jeg tenkte var det jeg mest ønsket fant jeg ut at haha det ble visst kanskje litt trist alikevel siden en av ønskene kan se litt mørke ut for øyeblikket men jeg tror på skjebnen og på at drømmer går i oppfyllelse ved å ønske og håpe og jobbe hardt for det. 

  1. Ferie - Jeg kunne gjerne tenkt meg en sydenferie selvom jeg føler det blir litt sent nå og jeg tenker ikke det blir noen spontantur denne sommeren til varmere strøk + at jeg ikke får dratt med den personen jeg ønsket dra med. Men ennå er jeg mer enn over middels forelsket i sørlandet så det har jeg som mål å oppnå i løpet av sommeren! Det er både strender, resturanter og mye vakkert og se der også og er ikke været dårlig kan det ligne syden på de høyeste temperaturene!


  2. Finne stilen min - Haha dette er vanskelig å forklare men jeg har en såå blandet smak når det kommer til stiler og mote. Du kan egentlig putte meg inn i hva som helst og jeg kan trives i det. Jeg har noen grenser på hva jeg kan gå for eller ikke men stilen min nå er veldig variert. Det er ikke noe galt i dette, syntes nå jeg men jeg kunne jo tenke meg å finne en stil som kunne bli et varemerke eller noe venner og familie og leserene mine og følgerene mine kunne kjenne meg igjen for. Håper å kunne oppdage noe som jeg trives kjempe godt i som jeg kan bruke mye som bare skriker sessa så fort jeg ser det haha. 


  3. Være kreativ med mat og drikke - Dårlig kokk er vel den beste innledningen. Skal i løpet av sommeren sette meg inn i litt forskjellige ting jeg kan lage og utfordre meg selv på kjøkkenet. Kunne lage noe spennende og sunt og bli mer selvstendig når det kommer til å lage meg mat som ikke bare skal smake godt men også være sunn også er det jo morro når det kanskje ser litt godt ut også! Blir veldig inspirert av sånne matretter og ting jeg ser på nettet og kunne gjerne tenke meg å lære meg å lage sånt selv! Må i såfall lære meg det fordi inntil videre er jeg litt dårlig på kjøkkenet. 


  4. Oppleve noe helt nytt med noen jeg elsker - Her en den som inntil nå virker til å ikke bli noe av. Men det har vært et ønske lenge at jeg skulle få reise enten utenlands eller reise til sørlandet med den jeg elsket og brydde meg om. Oppleve noe med noen man er glad i og skape minner for livet og å bygge opp mer på et forhold. Kunne kjenne på det å jobbe sammen med den du er sammen med å planlegge ting. Utflukter, bading på stranda, handle og slappe av og mye mer. Var noe jeg hadde gledet med masse til denne ferien. Men.


  5. Oppnå sunt hår og den perfekte blondfargen - Haha kanskje litt annerledes enn vanlige summer goals. Men jeg har ordnet mye på håret mitt men føler ennå ikke den har den perfekte fargen og håret mitt kan være litt dødt så håper å kunne pleie det litt og ha et sunt hår og i løpet av sommeren finne frem til den fineste blondfargen siden jeg alltid vil komme til å ha blondt hår! Elsker det, kunne ikke tenke meg noe annet. 

 • Publisert: 07.07.2015, 20:02
 • Kategori: Inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • Når du åpner øynene dine

 • Publisert: 06.07.2015, 21:59
 • Kategori: Meg


 • Jeg er ikke den mest flinkeste i noe av det jeg deltar på. Og generelt er jeg en person som lett tar den letteste veien til mål. Jeg prøver korte ned alt så det tar kortere tid og jeg bruker sjeldent ekstra energi på noe som ikke er typisk givende for meg. Jeg ser på meg selv som en veldig lett irritert, lett rørt men samtidig en person du skal kjenne godt og du skal være veldig nær meg for å virkelig få meg til å gjøre det lille og det ekstremt store ekstra. Jeg har noen sånne personer i livet mitt, eller for øyeblikket må jeg si hadde. For etter jeg åpnet øynene mine og innså hvor smålig mennesker kan være, etter å så mange ganger har gjentatt alle disse menneskelige sviktene og feilene. Og gått i de samme fotsporene igjen og igjen så har jeg liksom nå sett at jeg satt igjen med de som støttet meg mest når det var verst og de forlot meg ikke. Dessverre ar jeg ikke vært flink nok til å gjøre det tilbake men etter å ha for nå mistet dem som støttet meg og å ha mistet den personen som jeg hadde en helt spesiell form for følelser for innser jeg nå hvor lite jeg faktisk har gjort tilbake for dem. Jeg innser at det beste personene de venter i det lengste men alle har en limit. Jeg tråkket over grensen og ser nesten ikke veien til mål nå. For jeg står alene og håper ikke på dems sympati men på dems forståelse for at jeg vil gjøre ting annerledes ikke for min del men for dems. De fortjener det beste og jeg håper jeg kan gi dem det og at etter å gjentatte ganger ha tråkket feil vil jeg nå gjøre det riktige for dem alle. Og spesielt bevise at, jeg vil ikke gå til noen andre. Det er bare en rett. Det er ikke flere svar i dette. Derfor går jeg ikke til noen andre, men jeg retter opp i det jeg gjorde feil, fordi jeg vet fasiten for å klare det nå. Nå har jeg tatt feil nok ganger så nå må det bli rett.

 • Publisert: 06.07.2015, 21:59
 • Kategori: Meg
 • 5 kommentarer
 • hits