Sessa Hansen

My new babies are home!

 • Publisert: 16.12.2015, 17:21
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • Jeg har lenge sett på disse. Det er egentlig ikke noe spesielt med de. De er helt normale i prinsippet. Jeg snakker om de noe skoene mine. Jeg har siklet, og da mener jeg siklet på disse en evighet nå.. Har aldri tatt meg tid eller råd til å bestille de. Og en liten stund var de faktisk ikke å finne lenger. Jeg hadde gitt opp håpet inntil for litt siden. Da de solgtes ut på nelly for 200 kr. Haha, kan innrømme at jeg er en fan av salg. Tar som regel helt av om jeg har noen kroner på konto så setter jeg de til livs på gode tilbud man bare kan sikre seg der og da. Jeg var også så heldig at den siste gjenværende størrelsen de hadde var min. Disse var ment for å bli kjøpt av meg haha!

  Endelig kom de og jeg er så fornøyd. Disse blir vel godt brukt nå gjennom jula. Regner med de kommer til å bli brukt ved hver eneste anledning jeg kan.

  Processed with VSCOcam with b5 preset • Publisert: 16.12.2015, 17:21
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • Tan in a can

 • Publisert: 14.12.2015, 20:02
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • Vinteren er for meg et lite mareritt. Det er mørkt stort sett store deler av dagen og ikke noe sollys som kan gi deg d-vitaminer eller en herlig frisk brunfarge. Om vinteren føler jeg meg ganske sliten og grå og føler ofte jeg ser litt syk ut. Legger på sminke men føler til og med det er vanskelig når det blir så utrolig lyse farger i sminken. Ser egentlig hvit ut. Derfor gikk jeg nå til anskaffelse av den veldig populære og sterkt anbefalte Sunspa tan in a can i fargen chocolate.

  Jeg har aldri før vært noen særlig fan av selvbruning. Hverken kremer, spray eller mousse. Men jeg har nå tatt motet til meg for å prøve siden alle som har anbefalt den sier den skal virke veldig naturlig og se naturlig ut på huden. Jeg har nå fått den og prøvd den med først en påføring og så en til for å gjevne ut når det første laget tørket. Jeg syntes sprayen dekket godt og ble ingen skjolder som jeg kan se. Fargen tror jeg rett og slett varierer ettersom hvordan hudtype man har. Jeg pleier lett å bli brun om sommeren men var litt mer vanskelig for fargen å sette seg i huden min. 

  Nå har jeg jo bare prøvd en gang da, og tenker å følge rådet som ble gitt under beskrivelsen. Å påføre dagen etter for en dypere farge. Noe jeg skal. Jeg vil jo ha et godt resultat men vet ikke om jeg orker drive med dette hver uke. Skal hvertfall sørge for en litt solbrun jul og frisk myk hud! Så hvis du er intr i litt glød om vinteren er denne virkelig å anbefale. 

  Processed with VSCOcam with f2 preset

  Anbefalte instrukser:

  ♥ Påfør fuktighetskrem på ankler, føtter, albuer, hender og andre tørre steder på kroppen før du starter.

  ♥ Hvis du skal spraye ansiktet, påfør fuktighetskrem der også.

  ♥ Spray i sirkulære bevegelser med 20-30 cm avstand

  ♥ For et helt sikkert resultat uten skjolder, bruk selvbruning hansken og dra forsiktig over området du har sprayet for å gjevne helt ut.

  ♥ La tørke og påfør ett lag til etter det første har tørket for mest perfekt resultat.

  ♥ Påfør gjerne dagen etter for et dypere farge resultat.

 • Publisert: 14.12.2015, 20:02
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • 3 kommentarer
 • Julekalender og juleønsker

 • Publisert: 03.12.2015, 14:19
 • Kategori: Hverdag
 • Heihei, i dag har vært en slapp dag. Jeg ble, med den flaksen jeg har.. Syk i går med et par ordentlig hovne mandler. Takket være min kjære mamma så ordnes det opp i ganske fort! Hennes ingefær og honning drikk er super og kan virkelig anbefales på det sterkeste. Hadde så vondt tirsdag og i går men i dag begynner det å gå over. 

  I min julekalender er det ikke sjokolade eller gaver men flax lodd! Haha jeg er ganske optimist når det kommer til sånne ting og håper i det lengste på at jeg kan vinne store summer på disse papir lappene men det får tiden vise. Inntil videre har jeg ikke vunnet en krone men vi er jo fortsatt bare på 3 desember så har en del dager til å gå på. Kan bli morro å se. Jeg syntes egn det er en veldig fin julekalender da det på en måte kan være en så stor gave der at, den egn ikke regnes som en gjennomsnitlig julekalender. Kan jo vinne 10.000 og det hadde ikke vært så aller verst sånn egentlig. 


   har super kvalitet på kameraet nå. haha. Neida har planer om å ordne opp i det i dag, når pappa kommer hjem

  Nå sitter jeg ved pcen og jobber med oppgaver og når det blir for mye tar jeg noe pauser og noterer ned noen juleønsker jeg har. Har stort sett ikke hatt tid til det og det begynner vel å bli i seneste laget men jeg prøver nå selvom jeg da. Blir mye interiør ting og sminke i år. Stort sett bare det jeg ønsker meg. Tenker egentlig det er greit sånn sett å ønske seg hvis man skriver opp fulle navn og pris så kan vel det være en gave lett å få tak i. Om de ikke er fyr dyre, hehe. Fordi hallo alle har noen ordentlig dyre ønsker som er alt for mye å be om men det er bare så morro å se ansiktet til mamma og pappa når jeg leverer den ahah. Uff jaja sånn er det.. Nå skal jeg gjøre meg asjour med noen oppgaver som må innleveres så jeg slipper tenke mer på det! 

 • Publisert: 03.12.2015, 14:19
 • Kategori: Hverdag
 • 0 kommentarer
 • Contour for life

 • Publisert: 01.12.2015, 20:20
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • Hei! Nå har jeg fått masse fine tips etter mitt forrige innlegg som jeg publiserte for en stund tilbake! Jeg prøver nå å ønske meg noe til jul og gå etter de produktene som flest har anbefalt meg. Etter dette så har jeg satt meg veldig inn i den "contour" teknikken og hvordan den fungerer. Jeg har lettest lært meg dette over youtube og bilder jeg har sett. Og sett før og etter bilder som har blitt tatt og vist for å formidle den fantastiske teknikken og hva den faktisk gjør med ansiktet ditt. Anser dette nesten som kunst! Jeg har blitt veldig opptatt av det og besatt på å lære meg det og få tak i god sminke som kan brukes. Som kits og sånne palettes. Og selvfølgelig et godt sett med koster da så jobben blir gjort ordentlig! Jeg ønsker meg en del til jul og håper at da og etter kan jeg virkelig sette i gang å vise mer på bloggen da. Det vil være en del av det som kommer etter jula og på nyåret. Så håper dere gleder dere til det. Under kommer de bildene jeg liker best som inspirerer meg så enormt til å ville lære meg dette og videreformidle kunnskapen på en god og enkel måte her når jeg har fått lært meg den!

  Jeg har også blandt annet klart å sette av tid til å sette meg litt mer inn i kamera innstillinger så jeg faktisk kan bruke den kvaliteten jeg faktisk har i kameraet mitt. Jeg har vært så sykt dårlig på det og derfor har vel også motivasjonen for bloggingen var laber da jeg føler at jeg heller vil gi litt færre innlegg men gode innlegg med gode klare bilder. Selvfølgelig med mindre noe annet er planlagt eller foretrukket.   Bildene er hentet fra weheartit og du kan finne de på min bruker.

 • Publisert: 01.12.2015, 20:20
 • Kategori: Sminke & Skjønnhet
 • 1 kommentarer
 • hits